Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Gyengélkedõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
ÜzenetSzerző
 #51•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Pént. Szept. 14, 2018 12:42 pm

Fázom, úgy érzem magam, mintha lebegnék. Hihetetlen az egész, a fejfájás, ami szét akarja feszíteni a kobakomat szinte már kínzó. Megfeszülnek az izmaim és menekülnék az érzéstől. De nem sikerül. Rohanok a meleg felé, de úgy érzem, sosem érek oda. Aztán a fény. Fény szűrődik át pilláim alatt és megpróbálom kinyitni a szemem. Erős harcba keverek önmagammal, hogy szemeim kinyíljanak. Ekkor még csak foltokat látok. Kezek érintenek és elégség járja át a bőrömet azon a ponton. Akarom, vágyom a melegre, de nem tudok megszólalni. Kell pár másodperc, mire megszokom az erős fényt és végre kirajzolódnak az alakok magam körül. Felülnék, de visszatartanak. Minden porcikám sajog, és ajkaim nem mozdulnak. Hidegtől úgy érzem, megfogok halni.
- Ethan. – mormogásom remélhetőleg értelmesebben hangzott, mint ahogy sejtésem van arról, hogy mit hallhatott abból. Kezemet a fejemhez emelem, hogy megtudjam, mennyire vagyok merev, de egyelőre még nem megy a mozgás. Olyan mintha lelennék kötözve. Megmerevedve nézek a főnököm szemeibe és egy mosolyt próbálok erőltetni elnyűtt arcomra.
- Pedig most valami erősebbnek is örülnék. – köhögök, mert végre valahára értelmes szavak is elhagyják a számat, nem pedig a mormogás. Mintha részeg lennék, és a szavak összefolynak.
- Ha az egy csöppet is dobna, a fagyos testemen értékelném. – nehezen megy a légzés, mintha valaki ülne a mellkasomon és az lenne a célja, hogy megfulladjak. Megremegnek az ujjaim és fejemet hátra döntve nézek a plafonra.
- Legalább a herceget hozhattad volna, hogy csókkal ébresszen. – próbálom elviccelni az egész történéseket. Viszont tudom, hogy ez egyáltalán nem megy. Mert még az is fáj, hogy dobban a szívem.
- Semmire nem emlékszem, rohadtul fázom és a fejem is hasogat. – megvonom a vállaimat, hogy a testem mozogjon valamennyire. Jó lenne, ha visszaállna a vérkeringésem. Még ha nem is olyan tempóban, amiben én szeretném. Leginkább már futni mennék.

avatar


Az URS Jola tisztje

Titulus :
tizedes; kommunikációs tiszt
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
21

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #52•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Hétf. Szept. 24, 2018 3:35 am

Mocskosul régen volt már, hogy ennyire izguljak valami miatt. Valakiért. Kevés olyan ember van az életemben,  akik miatt őszintén tudok aggódni, de Fluffy határozottan egy közülük.  Még ha voltak is nehézségek és döccenők a kapcsolatunkban, akkor is elmondhatom, hogy nála jobb barátot keresve sem találhatnék. A nélküle eltelt hónapok  emlékeztettek kicsit a volin töltött első hónapokra, amikor Fluff lelépett, én pedig rájöttem néhány nagy igazságra. Többek között arra is, hogy bármilyen könnyű és menő is volt mindig a lázadó szerepében tetszelegni, örökké közlegénynek lenni addig vicces csak, amíg a haverjaid nem lesznek a feletteseid. Vagy nem tűnnek el félévekre, hogy aztán még ünnepekkor is elkerüljétek egymást.
Ethan a kezemre szorít, ahogy Feli ébredezni kezd, én pedig a szabad kezemmel a karjára markolok, és csak akkor engedem el, mikor felpattan, hogy üdvözölje a lányt. Szerencsés szitu, mert így van időm nagyokat nyelni, és kurvasűrűn pislogni, míg Ethan elbeszélget vele.
Mikor már úgy érzem, képes vagyok megszólalni, közelebb lépek én is, és megállok Fluff ágyának a végében. - egy megkésett smaci még belefér? - villantok rá egy százwattos vigyort, bár a szemeim kicsit furán csillognak még.  - Igaz, nem vagyok se szőke, se daliás, de ha erre vágysz... - vigyorogva vállat vonok aztán a másik ágyról lenyúlom a takarót, és ráterítem Felire.

avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
trouble
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
136

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #53•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Hétf. Szept. 24, 2018 8:59 am

Kissé paradox érzés egyszerre forgatni a szemeim, és megkönnyebbülten mosolyogni, pedig mostanra igazán megszokhattam volna. Finoman megpaskolom a lány fejét...nagyon finoman. Valójában a hajához érek csak hozzá, ahhoz is épphogy.
-Az orvosi csapat túlságosan érdekelt a túlélésedben, szóval várnod kell vele. Ebbe a szobába senki sem tud ilyesmit csempészni.
Elég egyértelmű, hogy kire célzok épp. Főleg, mert rá is kacsintok az ágy felett. Mondjuk őt én tartom szemmel, a többieket meg...nos, a helyettes doktornak azt mondtam, ha Felicia nem tér magához, a következő küldetésre őt küldöm az ápolókkal a deszantosok helyett, így azt hiszem érthető, hogy komolyan veszik a dolgot.
-Azt mondták, idő kérdése, és helyre fog jönni. Pár óra, és kaphatsz erősebb fájdalomcsillapítót is, utána elvileg már sínen vagy. Ami az emlékeket illeti...
Megköszörülöm a torkom. Nincs sok kedvem rázúdítani mindent, ami történt, de előbb utóbb meg kell tudnia. Talán jobb lesz most, amíg napokat alhat utána. Úgy talán könnyebb feldolgoznia a dolgot.
-Pressi és én elkezdtünk randizni. Tényleg. A keresztfiad pedig felszökött a hajóra...
Oké, talán nem a legsokkolóbb hírekkel kezdtem, vagy legalábbis nem a rosszakkal. Sőt, picit el is mosolyodom a gondolaton, hogy bár mesélt róla, hogy van egy keresztfia, sosem esett le, hogy kicsi Ethan az. Ez után viszont komolyságot erőltetek magamra, és úgy nézek a szemeibe.
-Járvány tört ki az állomáson, és...igazán az egész Flottán. Megvan a gyógymód, de sokaknak már késő. Amennyire tudom, te vagy az első, aki felébredt. A Jola-n mindenképpen. A kapitány nem volt ilyen szerencsés. A parancsnok sem.

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #54•• TémanyitásTárgy: Re: Gyengélkedõ   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Gyengélkedõ

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
6 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén :: Legénységi fedélzet-
^
ˇ