Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Dmitrij Volkov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Dmitrij Volkov   Pént. Jan. 26, 2018 7:36 pm

Dmitrij Volkov
A varjú

Az alapok
Becenév: Volkov 
Faj: ember
Születési hely, idő: Még a Földön, Idejét sem tudom már mikor  
Kor: 32
Csoport: Lázadó - harcos
Család:  A családját gyermekként sem ismerte, árvaként nőtt fel. Az éjszaka az ő apja, a nappal pedig az anyja.
Családi állapot: egyedülálló, agglegény
Szexuális beállítottság: Heteroszexuális
Karakter arca: Josh Mario John


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Jellem
Határozott, vad, nyers és igazából pont olyan, mint amilyennek első pillantásra képzeled. Sokszor inkább üt mint kérdez, és még csak véletlenül se legyenek senkinek se vágyálmai arról, hogy a férfias, és tele tetovált test egy érző lelket takar. Igen, érez, de titkon, és szeret, ha szerethet, azonban férfias énjét akkor sem tudja elrejteni. Erős jellem, mint egy vezető, és nem is nagyon tud a háttérbe húzódni. Kissé erőszakosabb a kelleténél, azonban kitartásban nincs párja! Nem véletlenül került be az alvó programba, és nem véletlenül szánta a Consilium a telepesek közé. Ketrecharcos múltjával, kiállásával és élni akarásával mindig is kitűnt a többség közül, erre pedig a vezetés is felfigyelt. A saját akaratából tört ki a táborból - nem azért, mert kirakták, mert nem tartották volna meg szívesen. Egyszerűen csak ő egy szabad lélek, olyan, aki soha nem fog fejet hajtani mások akarata előtt, és akit nem lehet korlátok közé szorítani.
Már a kezdetek kezdetén is volt vele probléma, hiszen a rendszert nem értékelte kellőképp. Akkor még sokan gondolták azt, hogy majd az Ocanon, ott majd változik a helyzet, és a vad kutya ölebbé szelidül. Ez nem így lett, helyette inkább egy másik utat választott!
Igazán lojális, és hűséges típus ha van kihez! Hisz és vall sokmindent, azonban sokszor, ez nem az, amivel mindenki egyetért. Szorgalmas, terhelhető és maximalista, és bár a Consilium nem foglalkozott azzal ért - e valamihez, igazán kreatív, és kiváló a kézügyessége. Nagyon precíz és szakszerű módon készít fegyvereket, farag köveket, fákat és bármilyen ilyesmivel kapcsolatos dolgot rá lehet bízni. Kissé nagyhangú, a humora inkább csípős méreg, mint igazi humor, azonban a közvetlen közelében lévő emberek kedvelik és megbíznak benne. Megbízható, soha nem lenne áruló, bár önmagát sokszor előtérbe helyezi. Igazi vezető típus, sok lázadó az ő keze alatt összpontosul, és ő vezér jobb s néha balkeze. Könnyen tanul meg új dolgokat, nem a kifejezetten izomagyú bunkó, egyszerűen csak gyermekként nem volt lehetősége a tanulásra, azért is volt kénytelen feltalálni magát. Hangos és férfias, és ő az első, aki szorgalmazta az ocantiszokkal való összefogást.


- Már nem kell sok neki! Üssd ki a rohadékot! - hallom a hátam mögött morajló tömeget, ami elnyomja a vadul zakatoló szívem dobbanását. Már két éve bekerültem ebbe az őrült játszmába, a ketrecharcok világába, és most először érzem azt, hogy méltó ellenfélre találtam. A szemöldökömből és ajkamból vér szivárog, sós íze valahogy mindig utat tör magának, és a torkomban köt ki, hiába köpöm ki a számból a felesleget unos-untalan.
Feldagadt kezemet magam elé tartva indulok meg ismételten a gong-szó után az ellenfelem felé, és a már jól megszokott jobb horgába újból beleszaladok. Ez pedig igazán tiszteletre méltó. Ha nem kellene kifjezetten utálnom, akkor nagy valószínűséggel haverok lennénk, mert szerintem igenis mindenki tiszteletet érdemel, aki valamiben jobb nálam. Jó nyilván mások is, bár ez a szakma nem igazán az a szakma, ahol ezt csak úgy osztják. Árvaként az utcákon nőttem fel, és a kitartásomnak köszönhetően lettem a bunyózásban jobb mint mások. Kőkemény edzések árán nézek ki így, és vagyok az egyik legjobb az illegális ketrecharcosok között. Negyvenkét ko és 57 győzelem van eddig a nevem mellett, ez pedig egy olyan teljesítmény, melyet eddig még senki nem szárnyalt túl. Kivéve ez a fiú velem szemben. Szemei dagadtan merednek rám, szinte már alig lát ki az apró résből. Orrából vér folyik és mégis, mindezektől függetlenül táncol a szalmával lehintett padló szélén, és egyáltalán nem figyel arra, hogy az emberek nagyrésze nekem szurkol... mert hát a nem túl korrekt fogadásokon inkább rám rakták a pénzüket. Mindennél szimpatikusabbnak találom őt. És most először nem hajt a vágy, hogy megnyerjek egy meccset! Most szívesen lefeküdnék és aludnék egyet, és hagynám, hogy történelmet írjon a gengszter berkekben...
Ám nem tehetem.
Kezem ütésre lendül, hogy megsorozzam a szerencsétlent, amolyan minden erőmet beleadva még egy kicsit, ám mielőtt hozzá érhetnék valami furcsa dolog történik.
Sötét ruhába öltözött alakokat látok a közönség soraiban, több kötelet is lógni a levegőben, és még mielőtt felhívhatnám mindenki figyelmét arra, hogy itt valami nem kerek, a világ azonnal elsötétül, én pedig nem tudom meg, hogy most ez volt - e vajon életem első veresége, vagy hogy mi is történt..

- Márpedig nekem sem maga, sem más nem fogja megmondani mit tegyek! Azért mert egy kibaszott begyüjtő megtalált és úgy érezte, nekem itt a helyem, attól még pont megfosztottak attól, hogy döntsek!
- Az életét köszönheti nekünk, legyen hálás! - lép hozzám közelebb a katona a fegyverét szorongatva, nekem pedig elborítja a lila köd az agyamat.
- Baszok rá! Soha nem voltam senki csicskása, és nem kértem, hogy mentsenek meg! Így nem is tartozok lófasz semmivel sem! Maga is és a Consiliuma is bekaphatja! - kiabálom, majd megbököm a mellkasát. Nyugodtan megüthet, meglőhet, nem érdekel! Nem fogok itt nőkkel henteregni, nem fogok sorra dugni mindenkit, és nem fogok szabálykövető birkaként növényeket termeszteni, mert az mindenkinek jó. Én ugyan nem kértem, hogy életben hagyjanak. Mikor kiválasztottak, akkor valószínűleg tudták, hogy soha életemben nem kötődtem senkihez, hogy nem volt otthonom hosszabb ideig, nem volt családom, és senkim sem. A saját magam ura voltam, és nem értem mit várnak tőlem! Nem fogok más lenni, nem fogok megváltozni csak azért, mert több tíz évig altattak!
- Hozzák be az irodámba! - hallom White hangját, majd erőszakosan kiszabadítom magam, mikor egy-egy oldalról rámkarolnak a csicskásai...

Azt hiszem ettől a pillanattól számítok lázadónak.


Memento Mori
Információk Rólad, amiket meg mersz osztani (név, kor, multik stb.)

avatar


Az Ellenállás tagja

Hozzászólás száma :
3

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Dmitrij Volkov   Vas. Jan. 28, 2018 6:53 pm

Elfogadva!
Stars can't shine without darkness

Kedves Dmitrij!
Az emancipáció elkötelezett képviselőjeként is kissé félve közelítelek meg határozottan zord megjelenésed, és még annál is zordabb múltad ismeretében. Very Happy Úgyhogy innen, a szoba tisztes, másik sarkából fejezném ki az örömömet, hogy én üdvözölhetlek elsőként az oldalon! Nem kell kezet fogni, maradj szépen ott! Very Happy
Viccet félretéve, a PB választásod nagyon egyedi, sosem láttam még az úriembert, és bár talán említettem is neked, hogy kezd különös vonzalmam ébredni a tetovált férfiak iránt... Nos, Josh Mario John (szerencsétlentől lespórolták a családnevet) megerősített abban, hogy nem, egyelőre az idegenkedésem a tetoválások iránt még stabil lábakon áll. Legalábbis ez a mennyiség már sok Very Happy Viszont nagyon karakteres, és megértem, miért jó választás, mert nagyon egyedi és formázható, szinte süt róla, milyen erős kisugárzása van. Úgyhogy abszolút tiszteletem iránta, csak... Maradj ott, ahol vagy... Very Happy
Imádom, ahogy írsz! Nagyon jól áll neked ez a nehézfiús, macsó tesztoszteronbomba, alig várom, hogy élesben is lássalak a játéktéren! Ne hidd azért, hogy ilyen könnyen továbbengedlek, még szeretnék egy kicsit kitérni a lapodra. A jellemábrázolásod nagyon tetszett, olyan élvezetesen, olvasmányosan írsz, hogy még egy ilyen alapvetően kevésbé érdekes részt is rögtön feldob a stílusod. Az előtörténeted pedig uuuuuh!   Nagyon jó lett! Tetszik, hogy betekinthettünk a földi állapotokba, és az is, ahogy végig lázadni próbáltál a rendszer ellen. Hiszen még ha a Consilium le is kötelezett azzal, hogy megmentették az életedet, semmi joguk sem volt rendelkezni felette, nem igaz? Úgyhogy a dühöd abszolút érthető, és alig várom, hogy rázúdítsd a világra! Csak aztán óvatosan, nehogy belefuss valakibe, aki megdönti a rekordod Lehet, hogy eddig rossz helyen keregéltél kemény legények és hölgyek után...
Menj, foglald le az arcod, bár nem hiszem, hogy bárki is lenne olyan botor, hogy ellopja előled! Very Happy Utána pedig irány az Ocan, csatlakozz az Ellenálláshoz és döntsd meg a rendszert! Smile Szuperságos játékokat kívánok - innen messziről -!


Isten hozott a fedélzeten!

avatar


Az URS Arkan kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
captain of the URS Arkan 2600
Tartózkodási hely :
beyond the stars
Hozzászólás száma :
76

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

Dmitrij Volkov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Karakteralkotás :: Teljes adatbázis :: Lázadók-
^
ˇ