Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 5:34 pm
Üvegház sziklakerttel

Today at 5:23 pm
Folyosók és lift

Today at 5:07 pm
Étkező

Yesterday at 8:23 pm
Hicks közlegény kabinja

Yesterday at 3:06 pm
Barlangrendszerek

Yesterday at 12:08 pm
Sabrina & Markus

Yesterday at 10:19 am
Parancsnoki híd

Vas. Júl. 15, 2018 3:05 pm
Aranyszín erdő - A nap és Hold útja

Szomb. Júl. 14, 2018 10:49 pm
Bazársor és piactér

Szomb. Júl. 14, 2018 10:33 pm
A Szent tó partvidéke

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 2
Víz eleműek - -
Tűz eleműek 1 2
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 5 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 17 18

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Jack Silver, Pressia Hicks


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Hangár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: Hangár   Szer. Dec. 27, 2017 11:49 pm

***

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
352
Képességpontok :
294

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: Hangár   Szomb. Jan. 06, 2018 1:47 pm

Two captains walk into a bar...
Alex & Hespera
A hátam mögé rejtett kézzel közelítem meg a Kapitányt. Órákon belül újra útra kelünk az Arkanon, míg ők még csak az imént érkeztek. Hiába űzzük ugyanazt a hivatást, a két űrhajó legénysége elég ritkán találkozik csak, hiszen az, hogy mikor érünk vissza az űrállomásra, képlékeny. Mindig közbejön valami, ami miatt lekéssük a tervezett időpontot, vagy épp túl könnyen és gyorsan érünk haza. Haza. Érdekes. Nem igazán tekintem a Volentist otthonomnak. Valakinek, aki a fél életét az űrben tölti, ez inkább csak egy kötelező állomás, egy ellátmányos hajó, ahol 48 órát pihenhetünk, 48 órára eljátszhatjuk, hogy normálisak vagyunk, mielőtt újból hónapokra elszigetelnénk magunkat a való világtól. Számomra az Arkan az otthon, az, ahova újra és újra hazatérek, és tudom, sejtem, hiszem, hogy ezzel Shepard is így van.
Ezúttal nem a hajót jöttem ellenőrizni, azt már háromszor megtettem ma reggel és mindent rendben találtam. Ellenben az egyik tiszt szólt, hogy a Jola sikeresen dokkolt, és állítólag a Kapitány még idelent van. Határozott, sietős léptekkel szelem át a hangárt, amíg meg nem pillantom őt.
- Shepard! - üdvözlöm már messziről, kezemet még mindig sunyin a hátam mögé rejtve, és igyekszem a lehető legártatlanabbul megközelíteni a férfit. - Üdv újra a fedélzeten, Kapitány! Mi tartott eddig? Lemaradtatok az évszázad pókermeccséről, Jonssont lealázta egy kadét. Azt reméltem, megint lenyerhetem rólad a gatyát, mint legutóbb - megállok előtte, legszélesebb és legpofátlanabb vigyorommal üdvözölve a férfit. Természetesen legutóbb nem adta oda a nadrágját, sőt, nem hiszem, hogy valaha bárkinek odaadná, függetlenül attól, veszít-e vagy sem. Alex Shepard valahogy túlságosan merevnek tűnt nem csak a pókerhez, de bármiféle egyéb csapatépítő játékhoz. Pontosan ezért szerettem annyira ilyeneket játszani vele, már amikor őfelsége hajlandó volt beadni a derekát.
- Hallottam, hogy dokkoltatok. Mi este már elindulunk, találtunk néhány érdekes nyomot, amit talán érdemes lehet kivizsgálni. - lopva körbenézek, de mivel az összes gépész elfoglaltnak látszik, előhúzom a hátam mögé rejtett kezem, benne a két üveg palackozott itallal. Már az állaga és a színe is mutatja, hogy bizony nem desztilált víz van benne. - Azt reméltem, elfogyasztasz velem valamelyik sarokban egy-két kortyot, amolyan "üdv itthon, Jola és jó utat, Arkan" módon. - vonok végül vállat, hiszen az alkohol, főleg számunkra, főleg ebben a napszakban, nem feltétlenül nevezhető a Consilium hatmillió szabálya szerint legálisnak. Az, hogy kettőt is szereztem a ritkaságnak számító üvegből, egyrészt a zsenialitásomat mutatja, másrészt a vakmerőségemet, harmadrészt azt, hogy már megint a saját fejem után járok.
- Nekem az is jó, ha nézed, ahogy megiszom a tiédet is. - teszem hozzá sietve, mielőtt még az orrom alá dörgölné bármelyik paragrafust.avatar


Az URS Arkan kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
captain of the URS Arkan 2600
Tartózkodási hely :
beyond the stars
Mentális erõ :
76
Képességpontok :
21

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #3•• TémanyitásTárgy: Re: Hangár   Hétf. Feb. 19, 2018 10:44 am

Hespera & Alex


A Jola lustán dokkol az anyahajón és néhány percbe telik csak bele, hogy a legénység útjára induljon és vissza se nézze. Én már lelkiekben felkészültem a volt nejem lesújtó pillantásaira és szúrós megjegyzéseire, ennek ellenére odázom a látogatást még egy kis ideig. A hangár egyik pultjánál állok meg és a szokásos "papírmunkában" merülök el, ami egy táblagépen való pötyögést jelent pontosan. Egészen addig, míg egy ismerős arc elém nem toppan és nevemen szólít. Azonnal elvigyorodom.
- Wells kapitány. Üdv itthon. - Ismerem valamennyire Hespera múltját és tudom, ő a Földön született, majd elaludt egészen addig, míg szükségét nem érezték, hogy felébredjen. Az ő hanglejtéséből érződik, nem feltétlenül tekinti a Volentist otthonának, de én itt születtem. És azt kell mondjam, sehol sem érzem magam igazán otthon az elmúlt évek történései miatt. De a bőrömben még a betegség ellenére is jól vagyok. És ez a fontos.
Halkan felnevetek és átnyújtom a pult mögött álló tisztnek a táblagépet, hogy felvigye az adatokat az adatbázisba.
- Volt egy kis csúszás, csak a szokásos. És csak azért, mert egyszer sikerült megverned, ne vegyél rá mérget, hogy ez mindig így lesz. - Vigyorgok a nőre szemeit vizslatva. Van a két hajó között egy egészséges versengés, amit én személy szerint teljesen természetesnek tartok. Ha már a Consilium képtelen motiválni minket, akkor megtesszük mi magunk. A játékos csipkelődés pedig emberien tart minket, mikor a hatalom gépeket akarna belőlünk varázsolni.
Előhúzza a két üveget és a mosoly egy pillanatra lefagy az arcomról. Ha szemfüles, kiszúrhatja ezt a néhány másodpercet, de a vonások hamar rendeződnek. Szívesen innék vele, mert ezt a 48 órát én is ki szoktam használni a lazulásra, a betegségem miatt azonban nem tehetem. Kiváltója lehet egy esetleges rohamnak és amilyen hosszú ideje sikerült már elkerülnöm, nem szeretném ezt kockáztatni.
- Csatlakozom, de bizony magányos lerészegedés lesz, kolléga. - Vigyorgok rá ismét, majd intek neki és az egyik sarokban egy padra telepszem le vele.
- Mesélj, milyen nyomon fogtok elindulni? -Mert nem kerülte el figyelmemet a finoman elejtett célzás. Ha akarja, megosztja velem, de az sem zavar, ha inkább megtartaná magának.


avatar


Az URS Jola kapitánya

Karakterlap :
Titulus :
Captain of the URS Jola
Tartózkodási hely :
URS Jola, A Volentis
Mentális erõ :
58
Képességpontok :
53

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #4•• TémanyitásTárgy: Re: Hangár   Kedd Jún. 12, 2018 1:34 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
352
Képességpontok :
294

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #5•• TémanyitásTárgy: Re: Hangár   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Hangár

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Hangár

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Hajómûhely és rakodószint-
^
ˇ