Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 9
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 19

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Közös helyiségek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3
ÜzenetSzerző
 #21•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Pént. Feb. 02, 2018 11:58 am

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
416

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #22•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Csüt. Jún. 07, 2018 5:02 pm

Raven & Cameron - Csillagközi kavarodás
Látszólag ráérősen, de valójában fáradtan vetem a lábaimat előre. A vonásaimon mégsem tükröződik, hogy kicsit is nyúzott lennék. Mielőtt elhagytam az otthonomul szolgáló Arkan fedélzetét, legalább a szemeim alá vittem fel egy kevés hialuronát zselét, amit leginkább a túlhajszolt színészek használnak kozmetikai célokra. Én vagyok a hajóorvos, én vigyázok a legénységre, és jól végzem a munkámat. Még a legnehezebb személyiségekkel is megbirkózom. Magamra már nem mindig jut időm - vagy csak nem törődöm vele. De a látszatot fenn kell tartani, legalább ilyenkor, amikor az anyahajón vagyunk és akár a vezetőink is láthatnak. Ami még fontosabb, a családom. De túlhajszoltság ide, vagy oda, mégis kevés ember mellett megyek el legalább egy halvány mosoly megeresztése nélkül. Nagyon kevesen vannak, akik nem tudják ki vagyok. Örökké vezekelni fogok.
Egyenesen az ellátmányozási részlegről jövök. Hosszú órákat töltöttem ott. Előre jeleztem, hogy szeretnék ott lenni, amikor összerakják az egészségügyi ellátmányt. De a raktárosok előre dolgoztak. Dicséret helyett egyesével kellett szétbontaniuk mind a négy raklapot, én pedig tételesen ellenőriztem mindent. Kellemes meglepetés ért Theodora személyében. Nem is tudtam, mennyire szükségem volt egy jóbaráti beszélgetésre. De mindez csak csúsztatta a munkát.
Lassan hazafelé veszem az irányt, de legalább a feleségemnek vinnék egy csokor virágot. A piac felé kanyarodtam, remélve, hogy itt találni valami csokrot az Ocanról. Amit ott szednek különlegesebb - és talán lényegesen olcsóbb is - mint amit idefent termesztenek.
Hamarosan egy virágos stand felé veszem az irányt a szellősebb tömegen át, amikor egy suhanc nekem ütközik. Legfeljebb tizenhárom, tizennégy lehet. Különösebben nem zavartatom magam, megesik. Egészen addig a másodpercig, amíg meg nem érzem a húzó érzést az egyik zsebemnél. Nem vagyok hülye. Haragosan fordulok a kölyök után, aki addigra már ügyesen olvad a tömegbe.
A Volentis nagy részét lefedik a térfigyelő kamerák. A mai technikával semmibe nem kerülne lenyomoztatni, hogy ki fia-borja próbálhatott meglopni egy flotta tisztet. De eszem ágában sincs tönkre tenni egy gyerek életét. Hoz majd nekik elég nehézséget a Consilium, ha betöltik a tizenhatot. Persze ettől még szigorúan szkennelem a tömeget a tekintetemmel. A dolgot azért nem szándékszom ennyiben hagyni.

avatar

Vendég

Vendég


Vissza az elejére Go down
 #23•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Pént. Jún. 08, 2018 2:23 pm

Doki & Raven[Csillagközi kavarodás]


*A küldetések alatt mindig pörgök mint a búgócsiga. Még mindig nem tudom hogyan néz ki az az izé, de van elképzelésem Gardel hadnagy leírása alapján. Viszont amikor hazaérünk, eldobom magam. Tulajdonképpen még a kikötés előtt agyhalott leszek és Bruce is pontosan tudja ezt, nélkülem megy haza. Ahogy ma is otthagyott a kabinban, hason fekve és gyanítom röhögve nézte ahogy a párnára folyatom a nyálamat. Ennek viszont meg van az az előnye, hogy nem nézek ki úgy, mint akivel felmosták a kantint, friss vagyok és üde, mondhatni ragyogok a civil ruhámban. Eufória? Talán.  Nem érdekel mitől van jó kedvem, egyszerűen csak élvezem. Ilyenkor már nincs munkám, még az agyhalott állapot előtt összepakolom az összes cuccom, rendszerezek…a jelentést pedig meghagyom az utolsó utáni pillanatra, ahogy szoktam. Első a friss levegő – nézőpont kérdése mi a friss – vásárlás, nézelődés, lazítás, aztán jöhet a szülői ház, mert ha nem megyek, másnap anyám ott van nálunk és senkinek nem jó ha ő a házastársi otthonban kutakodik. Érthető okokból. Ha pasi lennék, fütyörészve és zsebre dugott kezekkel battyognék végig a piac üzletei közötti széles folyosókon, ám ez a leírás csupán a kedvemre jellemző a viselkedésemre nem. Csillogó szemekkel nézem az Ocanon készült ékszereket és még a helyi divat is közel áll az ízlésemhez, valószínűleg megint beújítok egy-két rucit mielőtt megálljt parancsolnék magamnak. De én tervezek és más elvégzi helyettem a napi programtörlést, felülírást és az egészet újra kell bootolnom. Becsület ide, Consilium oda – na pláne – inkább a rosszfiúkhoz tartozom és értékelem a csibészséget. Ezért mosolyodom el amikor a kissrác lenyúlja a Doki tárcáját, meg akármijét. Persze van egy rövidke pillanat, egy megdermedt szívdobbanásnyi idő amikor elgondolkodom, hogy mit tegyek, de nem szállok magammal estig menő vitába és végül nem gáncsolom el a mellettem elrohanó srácot, hanem utána lépek oldalra és várom be a Dokit. *-Helló Doki! De jól néz ki! Tíz évet letagadhatna a korából. Képzelje…. *Elállom az utat közte és a menekülő srác között és próbálom nyugtatni magam, hogy ezért nem fogok elkárhozni. Egyébként én ennél sokkal komolyabb dolgokat szoktam csinálni, elég amiatt aggódnom. Széles mosoly a Dokinak, úgy teszek mint akitől most egy órás „semmiről nem szóló” csevegés várható.*_________________

Úgy sem kapsz el


avatar


Az URS Arkan tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Flotta, Tizedes (Planetológia)
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Hozzászólás száma :
125

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #24•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Csüt. Júl. 19, 2018 8:13 am

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Hozzászólás száma :
416

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #25•• TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Közös helyiségek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Volentis ûrállomás :: Civil zónák-
^
ˇ