Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 2
Víz eleműek - -
Tűz eleműek 1 2
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 5 5
Consilium - 3
Lázadók 3 1
Összesen 17 18

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Bruce Rockwood, Readash, Sabrina Steele


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 ZETA II Kutatóállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: ZETA II Kutatóállomás   Szer. Júl. 11, 2018 7:39 am


Az Ocan egy távoli, zord szegletében már jó ideje működik egy, a Consilium égisze alatt álló kutatóbázis, melynek létezéséről a legbelső tudományos körökön és a legmagasabb döntéshozó szinteken lévőkön kívül senki sem tud. A hely fenntartása és létezésének titokban tartása óriási energia befektetést és nem utolsó sorban hatalmas összhangot kíván meg az itt kutatók és Consilium között, így csak az arra legelhivatottabbaknak adatik meg, hogy itt fejlesszék tökélyre azt, amire megbízatást kaptak…

A hőmérséklet a nap túlnyomó, de túlzás nélkül kijelenthető, hogy az év egészében fagypont alatt van. A hely jellegéből fakadóan nem ritkák a heves hóviharok, hózivatarok és a szélsőséges erősségű szél sem.

Az előre jelzett extrém időjárási körülmények miatt az állomáson dolgozók javarészét már napokkal korábban visszavezényelték a Volentisre…

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
352
Képességpontok :
294

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #2•• TémanyitásTárgy: Re: ZETA II Kutatóállomás   Szer. Júl. 11, 2018 4:42 pm

[Pressia és Niko]


Hogy haragszok-e Jonsson Parancsnokra? Nem, nincs bennem harag, merem azt hinni, hogy egy jól átgondolt, vezetői döntést hozott, annak minden folyományával, amikor elkezdte kijárni azt az utat a Kapitánynál, ami erre a távoli, köztes állomásra repített engem, úton a már jól ismert volentisi cellám felé. Nem vagyok híve a megosztottságnak, bár nem is voltam abban a helyzetben, hogy ellenszavazati joggal éjek a döntést illetően, így zokszó nélkül szedtem a sátorfámat, magamra kaptam a Volentisen zsákmányolt katonai zubbonyomat, természetesen már megfosztva hivatalos jelzéseitől, és az elkülönítőben töltöttem néhány napot…

Tegnap érkeztem erre az eldugott kis kutatóbázisra, mely amolyan átszállópontként funkcionál esetemben, valahol az Ocan egy távoli, állandóan hóval borított vidékén. Az Arkan kellemesnek ható klímája után talán most örülök először annak, hogy nem érzem a csontomig hatoló hideget, de az igazat megvallva a süvítő fagyos szél sem tölt el szívmelengető érzéssel. Az érem másik oldala viszont, hogy rendes ételt kapok, az őrzőim nem vegzálnak feleslegesen és kimondhatatlan nyugalom árasztja el a folyosókat, ahol furcsa, már-már különc tudósféleségek közlekednek, teljesen elvarázsolva saját tevékenységüktől.
- Maga szerencsés fickó tudja? – fordul felém az egyik erős foghiánnyal küzdő, védelmemért felelős ipse, miközben kiterel a cellaként működő szobából és a kantin irányába mutat.
Nem tudom hova tenni a kérdést, mert valahogy nem érzem magam mostanában túlontúl Fortuna kegyeltjének. Válaszként csupán érdeklődő arcot vágok és várom a kifejtést, amit a következő pillanatban egy széles vigyor kíséretében meg is kapok.
- Úgy hallottam, hogy hamarosan érkezik magáért egy _nő_ odafentről, hogy elvigye innét. – az érkezik és a szócska kimondása után egyértelművé válik, hogy inkább ő az, aki szerencsés, amit valahol meg lehet érteni itt az Ocan elszigetelt, ingerszegény pontján.
- Örömmel hallom, pedig már kezdtem megszokni itt. – biccentek egyet mindennemű mimika nélkül, csak, hogy ne legyek túlzottan ünneprontó, bár, ahogy elnézem, szerintem ez a hír, a hét fénypontja számára

Nincsenek rajtam rabláncok, csupán egy bilincs az, ami testem előtt tartott csuklóimon kattant, más egyébbel nem korlátoznak, de kétség sem férhet a tényhez, hogy figyelemmel vagyok kísérve.

avatar


Az URS Arkan tisztje

Titulus :
Potyautas
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
40
Képességpontok :
33

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 

ZETA II Kutatóállomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Vasútállomás
» Szó bújócska közvélemény kutatás^^
» Mira&Timur - Avagy egy jól sikerült tanvadászat végállomása
» Metróállomás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó-
^
ˇ