Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek - -
Tűz eleműek - 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 2
Telepesek 1 1
Katonaság 1 1
Flotta 10 13
Consilium - 2
Lázadók 3 1
Összesen 21 23

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Parancsnoki híd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4
ÜzenetSzerző
 #31•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Kedd Okt. 23, 2018 10:21 pm

Az élet nem igazságos, mégis jó.
Kapitány & Kami

Széles mosoly terül el arcomon, ahogy rádöbben arra, hogy valóban sok a közös bennük. Általában ezeket pont azok nem látják, akik benne vannak a dologban. Egy kívülálló máshogy látja, így jobban felismeri az ilyet. Mindenesetre látszik rajtuk, hogy jó tesz nekik az, hogy végre foglalkoznak egymással és nem csak úgy gondolnak a másikra, mint a kötelező férj, asszony.
-Hogy mi? Ezt most nem mondod komolyan!? Ennyi ember el sem fér ezen a hajón.-Na jó, tudom, hogy bőven elférünk, de kissé soknak tartom, hogy egyszerre ennyi embert zúdítanak ránk.
-Nem lehet ezt Steelere bízni? Ő úgy is imádja az újoncokat. Mi meg csak hátra dőlünk és jót mulatunk az egészen…. Milyen szép is lenne!-Nagyon jól tudom, hogy nem hagyhatjuk az egész feladatot Steelere, nah meg így legalább mi is megismerjük az újakat. Eh… Kemény egy menet lesz!
Közben természetesen végrehajtom a parancsot is. Szép óvatosan teszem le a gépet, hogy utána elengedve a kormányt egy nagy sóhajjal hátra dőljek.
-Ez jó volt. Kissé más, mint egy sikló. A méreteket azért meg kell szoknom még. Most még nagy volt a tér, de nem lesz ez mindig így…-Párszor elviszem próbarepülésre, csinálok magamnak pár akadályt és rendben is leszek.
-Egyszer elmehetnénk egyet lazítani Kapitány! Régen ültünk le beszélgetni. Mit szólsz hozzá?-
_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
103

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #32•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Csüt. Okt. 25, 2018 1:03 pm

Szerencsémre gyorsan túllendülünk a romantikus témán. Az asszony az idők végezetéig szekálna érte, ha látná milyen arcot vágok most...vagy mégsem? Minden esetre Freya megdöbbenésére felnevetek.
-Nem lesz több ilyen meghitt repülésünk, és lehet hozzá kell szokni a gondolathoz, hogy mostantól sorban kell majd állni az ebédlőben, a magányos kajaszüneteknek pedig pláne lőttek, de nézd a jó oldalát. A megmaradt legénység nagyjának fejenként egy évtizednyi túlórája van. Végre talán lesz időnk a dokkoláson kívül is aludni, vagy nem tudom, mit csinálnak a normális emberek, ha nem dolgoznak.
Ami Steele-t illeti, csak egy jelentőségteljes pillantással jelzem, hogy nem tartom bölcs ötletnek, igaz ehhez hátra kell fordulnom a székben. Freya tudja jól, hogy eléggé ellenkezik a véleményünk a zászlóssal arról, hogyan kell tanítani. Szerinte én egy "puhapöcs" vagyok, szerintem ő meg egy szadista állat, akit csak az újoncok könnyei táplálnak.
-Szép landolás. A megkönnyebbült sóhajt a végén azért gyakorold még - teszem hozzá szurkálódva - és lehetőleg ne csináld többet. Engem nem zavar, de van aki ideges lesz tőle, ki tudja miért.
Felpattanok a székből, és megindulok a lift felé, de azért elég lassan, hogy követhessen, ha akar. Mármint, hogy úgy érezze, követhet ha akar.
-Én benne vagyok, viszont szokd meg a gondolatot, hogy most, hogy főtiszt lettél, nem sok emberrel ihatsz majd együtt. Nagyjából leszek én, és a parancsnok helyettes. Egek, ez még mindig olyan, mintha magamról beszélnék...a lényeg, hogy nem félsz, hogy marha gyorsan emg fogod unni a képem?

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #33•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Hétf. Nov. 26, 2018 10:20 pm

Az élet nem igazságos, mégis jó.
Kapitány & Kami
-Hát nem tudom Kapitány, de ettől nem lettem boldogabb. Mondjuk tény a papírmunkát így lesz kire hagynunk. Az nem rossz dolog, bár nehezen adom ki a feladataimat másnak. De persze megpróbálok jó arcot vágni az egészhez és örülni neki.-El is mosolyodom, hogy mutassam én aztán igyekszem. Természetesen tudom mi a véleménye Steeleről. Nem is gondoltam komolyan a szavaimat. Nekem sem célom, hogy az újoncok remegjenek a félelemtől.
-Rendben! Megértettem!-Nincs több sóhaj. Mondjuk szerintem nem is lesz. Először vezettem ezt a hatalmas hajót ilyen messzire, hosszan. Erősen kellett koncentrálnom és rendesen belefáradtam. A sóhaj a megkönnyebbülés volt, hogy visszajöttünk és most pihi van.
Lassan én is felállok a helyemről és elindulok utána.
-Az előléptetésben pont ez a legrosszabb. Hiába viselkedem ugyanúgy, vagy talán picivel felelősségteljesebben mindenki máshogy néz rám. Még az is, akivel az előtt sokat iszogattam. Ezt a részét nehezen fogom tudni csak elfogadni. Tudod, hogy én is társasági lény vagyok… Ami meg a képedet illeti… Ezt az ocsmányságot nem lehet olyan könnyen megunni!-Szélesedik ki mosolyom.
-Majd csaphatnánk hármasban egy laza estét. Kártyázhatnánk, ihatnák és miegymás. Benne vagy?-Nekünk is kijár néha napján a lazítás. És ha már a többiek kirekesztenek minket, akkor mi tartsunk össze.
_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
103

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #34•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Szer. Nov. 28, 2018 4:05 pm

Összeráncolom a homlokom, és úgy fordulok Kami felé, aztán megrázom a fejem. Hogy miért mániája minden nőnek engem piszkálni...
-Ne aggódj, előbb utóbb megszokják, meg egyébként, van épp elég tiszt is a hajón...meg lesz is. Még most is nézegetem a jelentkezéseket. Van pár ígéretes.
Azt, hogy az ő régi posztjára is rengeteg embert kell válogatnom inkább nem említem meg. Egyébként sem egészen igaz. Eddig alig volt pilótánk, most pedig meglesz a teljes létszám. Állítólag...
-Jól hangzik, csak...nem tudom. Nem szeretném, ha feszengene a főnökei előtt, vagy a bajtársai tényleg csak a kapitánynét látnák benne...jajj várjunk, te úgy érted, hogy az al-parancsnokkal hármasban? Na, az egy sokkal megvalósíthatóbb ötlet! Nem is értem mi van velem, hogy nem esett le azonnal. Benne persze.
Hívom a liftet, és aztán előre engedem az új parancsnokom, majd odabent elindítom a második szint felé a szerkezetet. Ideje visszasétálni az állomásra.
-Gondoltad volna, hogy egyszer még kettőnkre bízzák a hajót?

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #35•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Csüt. Dec. 27, 2018 9:37 pm

Az élet nem igazságos, mégis jó.
Kapitány & Kami
Elmosolyodom a szavain. Olyan mint egy szerelmes kisfiú. Teljesen az arcára van írva, hogy a rózsaszín fellegekben jár. Úgy megcsipkedném az arcocskáját, de természetesen nem fogom. Elég furán venné ki magát.
-Természetesen Jackre gondoltam. Bár Pressivel is szívesen elmennék egyszer lazítani, de ahogy mondtad nem biztos, hogy az olyan jó ötlet. Majd egyszer talán annak is eljön az ideje.-Bírom Pressit és ha nem lenne ez a nagy szakadék a rangok miatt biztosan sokat lógnánk együtt, de így oda kell figyelni, hisz sajnos az emberekbe mindig ott lesz a féltékenység, irigység, kapzsiság. Megköszönve az udvariasságát lépek be a liftbe, majd kérdésén kicsit felnevetek.
-Őszintén? Álmomba se gondoltam volna, hogy idáig jutok. Belőled még kinéztem volna, mert nagyon is jó vezető vagy. Bár tudom utálod, hogy ilyen magas rangot adtak neked, de hidd el jól csinálod. Nah meg, ha nagyon nem bírod bármikor lemondhatsz róla, csak annyit kérek ne nekem passzold át. A parancsnoki címmel még megbarátkozom, de ennél többre tényleg nem vágyom.-Mosolygok tovább.
-Néha azért lazíthatnál. Tudom, tudom te vagy a Kapitány és példát kell mutatnod, de nem kell nulla-huszonnégy. Szóval akkor mikor megyünk lazítani?-Térek rá a lényegre. Jót fog tenni neki is.
_________________

"A világot élvezni kell, nem pedig félni tőle."


avatar


Az URS Jola tisztje

Karakterlap :
Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
103

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #36•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Vas. Dec. 30, 2018 3:32 pm

-Ja, majd ha előléptetik admirálissá mi? - Kérdem nevetve, aztán bátorítóan megveregetem a vállát. - Ne aggódj, lehet, hogy a tisztséggel kevés barátod marad, de igazán időd sem lesz rá, szóval egész jól kiegyenlítődik ez...nem tudom, miért gondoltam, hogy ez fel fog dobni.
Ezek után viszont olyan arcot vágok, mintha éppen megpróbálná elmagyarázni nekem Freya, hogy fel kéne tölteni a tűzoltó rendszer tartályait szentelt vízzel, hogy tudjunk védekezni az űrvámpírok ellen. Én jó vezető? Nagyot sóhajtok erre.
-A következő kapitány Lewis lesz, figyeld meg...a vőlegénye tuti nem nyugszik, amíg admirálist nem csinál a csajból. Nagy szerencsénk, hogy a többi protekcióssal ellentétben ő tényleg normális, szóval nem fog vele rosszul járni a legénység. Addig meg ki kell bírnotok velem.
Nem, továbbra sem hiszem, hogy pont belőlem kellett volna vezetőt csinálni, csak azért, mert eddig mindig mázlim volt. De ugyanakkor...ki tudja. Talán egy szerencsés katona többet ér, mint egy szerencsétlen, abból pedig sajnos túl sok is van a flottában jelenleg.
-Tudod mit? Ha túléljük az első egy hetes utunkat, én fizetem az első kört. Utána pedig ki kell találnunk, ki legyen a siklóflottánk új vezetője, most, hogy nem hárman lesznek lent. De addig is, mára végeztünk. Leléphet parancsnok!
Ahogy nyílik a zsilip ajtaja előttük, kilépek a hangárba, és még tisztelgek neki egyet, mielőtt elindulnék az űrbázis lakófedélzete felé. Vár ma még rám egy tárgyalás is, egy másik pilótáról. Újabb sűrű nap...

//Köszönöm a játékot! Smile //

avatar


Az URS Jola kapitánya

Titulus :
Captain Crash
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
307

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #37•• TémanyitásTárgy: Re: Parancsnoki híd   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Parancsnoki híd

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
4 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Jola fedélzetén :: Parancsnoksági Fedélzet-
^
ˇ