Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 1:33 pm
Lezártam a játékom!

Yesterday at 11:36 pm
Apám | kísérleti patkány

Yesterday at 9:04 pm
Virágos sétány

Yesterday at 8:38 am
Hadászati szimulátorok

Yesterday at 6:56 am
2-es transzporter állomás

Hétf. Márc. 19, 2018 8:36 pm
Kérdezz-felelek

Hétf. Márc. 19, 2018 5:55 am
Csillagközi kavarodás

Vas. Márc. 18, 2018 10:10 am
A káprázat erdeje

Szomb. Márc. 17, 2018 5:54 pm
Ethan & Katrina

Szer. Márc. 14, 2018 10:53 pm
Damion & Keeley - Raktárak

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 2 1
Víz eleműek 4 1
Tűz eleműek 2 2
Levegő eleműek 4 1
Emberek 1 2
Telepesek 4 1
Katonaság 1 3
Flotta 10 8
Consilium - 3
Lázadók 5 6
Összesen 33 28

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Közös helyiségek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Szomb. Jan. 27, 2018 6:34 am

Épp időben, jó helyen
Katrina & Kristofer
Nem voltam finom vele ezt elismerem, de a természetét ismerve másként nem érhettem volna célt, vagy legalábbis ennél sokkal nehezebben. A dacosság hamar eltűnt a szemeiből amint komolyabban is elgondolkozott az elhangzottakon. Kicsit hátrébb hajoltam, ahogy hirtelen felugrott a székből, de egyébként maradtam a helyemen. Nem szokta így elveszíteni a tartását, bár ebben a helyzetben valószínűleg nem kellett volna meglepődnöm rajta. Szokatlan volt így látni. Idegesen járkálva, akadozva. Jól láthatóan magát hibáztatja a történtekért. Csendben hallgatva a mondanivalóját, követtem a szemeimmel a járását, míg végül megállapodik az egyik szék támlájánál. Talán tényleg ő volt túl figyelmetlen, talán nem, ezt jó eséllyel sosem tudjuk meg. Egy biztos. Ha hagyom, hogy túlságosan belefeledkezzen az önmarcangolásba, azzal az egyik legjobb tisztünket veszíthetjük el. Biztosnak kell lennem benne, hogy ez nem történik meg.
– Katrina. - szólítom meg egy árnyalatnyival finomabban, kivételesen a nevét használva a rangja helyett, és meg is várom míg tényleg rám figyel.
– Senki sem hibáztatja a történtekért. - biztosítom határozottan. - Tanuljon az esetből, hogy ne ismétlődhessen meg, de Connor tettei miatt ne cipeljen fölösleges terhet. Segítsen nekem elrendezni ezt az ügyet, de ha lezártuk nem akarom, hogy a jövőben ezen tovább rágódjon. Megértette? - megvártam a - reményeim szerint - helyeslő választ, mielőtt rátértem volna a következő kérdésekre.
– Ismer olyat, aki mondjuk közelebb állhatott a kadéthoz? Aki akár segíthette, vagy tudhatta mire készül? Lehet valami kapcsolat közte és Nikolai megjelenése között? - soroltam az újabb kérdéseket. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy Connor piszkált bele a rendszereinkbe, de ettől függetlenül nem zárom ki kapásból, hogy más is benne lehet.avatar


Az URS Arkan tisztje

Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
14
Képességpontok :
11

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Vas. Jan. 28, 2018 9:02 pm

Kristofer & Katrina
Words mean nothing when your actions contradict
Érzem, ahogy a düh újra elkezdi átvenni felettem az uralmat, és én mit sem tudok ez ellen tenni. Egyszerűen csak ott állok a szék támlájának támaszkodva. Tekintetem az asztal acél lapját vizslatja, mely teljes hosszában acélmentes. S melyen egy apró porszemet sem találhatunk. Fogaimat összeszorítva hajtom le fejemet, hajam az arcomba lóg.
Próbálok úrrá lenni azon a vörös folton, mely az elmémet kezdi el ellepni. Talán sikerülne is neki, ha a Parancsnok nem szólít a nevemen.
Meglepettségemben enyhén megrázkódom. Szemöldököm ráncolva fordítom oldalra fejemet és tekintek rá. Oly szokatlan ez tőle, olyannyira idegen. Idejét nem tudom, hogy mikor hívott így utoljára. Talán a kapitánysága idején. Egy-két alkalommal előfordult, hogy kiborított. Neveltetésem még ha tökéletes is volt, voltak hibái.
Hogy tovább rágódnék? Nem, nem ezen rágódom. A szavain… annál jobban. Egyszerűen képtelen vagyok kiverni őket a fejemből, bármennyire is kívánom.
- Connor, mindenkivel elvolt, mindenkivel kedélyesen el tudott beszélgetni, mégis ahogy észrevettem sohasem volt igazán jóba senkivel. Egyfajta álarcot húzott arcára - felelem végül neki, miközben összeszedem gondolataimat. Talán ezért is állt ily közel hozzám. - Kedves volt és mosolygott, de túlságosan nem mondott magáról semmit. Én pedig nem kérdeztem, elég volt számomra annyi, mi az aktájába szerepelt. Hogy a Volentisen kihez állt közel? - vonom meg a vállamat. - Alvó volt, de tudtommal semmi köze nincs Nikolaihoz. Ő csak alig pár napja ébredt fel, talán az indulásunk előtt közvetlenül. Ez volt az első menedék, amit talált. Nem hinném, hogy lenne közöttük ismeretség, ha mégis… Túl különös lenne, hogy pont akkor ébresztenek fel valakit, aki hozzá áll közel, amikor száműzik, nem gondolja? - teszem fel a kérdést magam is kételkedve ebben. Valami… valami azt súgja, hogy bízhatunk Nikolaiba. Ösztöneimben mégis képtelen vagyok hinni. - Connor mindig is érdeklődött a hajó mechanikája iránt. Hogyan működik, mik a gyengéi, azt mondta, hogyha ezeket tudjuk, akkor megelőzhetjük a bajt. Sok időt töltött különböző alaprajzok tanulmányozásával - szavaimmal egy időben egy rossz érzés kerít a hatalmába. Ha nem uralnám izmaimat, arcom megnyúlna, de a vér még így is kifut belőle. - Ugye nem gondolja… Átnézettünk a hajót indulás előtt - jelentem ki határozottan, hiszen ennek meg Kellett történnie, enélkül Sosem indulunk útnak.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Mentális erõ :
189
Képességpontok :
175

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Kedd Jan. 30, 2018 6:53 pm

Épp időben, jó helyen
Katrina & Kristofer
Úgy tűnik a hadnagynak sikerült egy kicsit összeszednie magát, ugyanis sokkal összeszedettebben válaszolt az újabb kérdéseimre. Így nekem már nem kellett mást tennem, mint figyelmesen hallgatni, és összerakni az eseményeket. Részemről nem ismertem túlzottan a kadétot. Még az aktája is alig rémlik, pedig tudom, hogy elolvastam mikor hozzánk került, ahogy persze mindenki másét is. Jó ha pár mondatot váltottunk, azt is csak a munkával kapcsolatban, egyébként meg Katrina gondjaira voltak bízva. Csak finoman bólogattam, mikor a viselkedését írta le. Tisztán láttam magam előtt a képet ahogy a többi kadéttal társalog az étkezőben, vagy valamelyik folyosón. Valóban nem volt benne semmi ami gyanúra adott volna okot. Nem mintha amúgy valaha is megálltam volna foglalkozni vele, vagy bármiről is kikérdezni. Beleillik abba a sunyi képbe, ami kezd kialakulni róla a fejemben.
Nikolai története azonban továbbra sem győzött meg. Tény, hogy a földiek - főleg az újonnan ébresztettek - zavartabbak, idegesebbek, néha feszegetik az általuk túlzásnak ítélt szabályokat, de megszökni a hatóságok elől, és elrejtőzni egy indulni készülő űrhajón, már messze túlmegy azon amit még be lehetne írni az alvók zavartságának. Inkább hangzik menekülő bűnözőnek, mint egy zavarodott ébredőnek. Arról nem is beszélve, hogyha tényleg katona, mint ahogy Katrina állítja, akkor ismernie kell a fegyelem fogalmát, és azt hogy az előírások nem véletlenül vannak. Vagy extrém módon paranoid, amely esetben bármikor kiborulhat és valami nagy hülyeséget csinál, vagy ami még rosszabb, egy sarokba szorult bűnöző. Mindkét esetben komoly veszélyt jelent egy űrhajóra, ahol egy rossz gombnyomás, vagy elállított szelep is katasztrofális következményekkel járhat. El se hiszem, hogy Hespera képes volt egy ilyen embernek megengedni, hogy kedvére sétálgasson amerre lát. Mi van ha pont azért próbálta meg szabotálni a kommunikációnkat, hogy ne léphessünk kapcsolatba a Volentissel, akik esetleg el tudnák mondani nekünk, hogy kivel van dolgunk? Mi a bizonyíték rá, hogy tényleg csak pár napja ébredt, és nem játszott össze valamiben a Connorral? Minél többet hallok, annál hangosabban riadóztatnak a megérzéseim. Végül a hadnagy kérdésére inkább csak egy elgondolkodtatónak szánt kérdéssel felelek.
– Miből gondolja, hogy Nikolai bármiben is igazat mondott? - végül ismét sikerül felhoznia valamit, ami a kadétra tereli a gyanút, és a történteken gondolkozva egyre határozottabban azt súgják az ösztöneim, hogy valamilyen kapcsolat van kettejük között. Túl sok szól mindkettejük ellen.
– Ha jól ismeri a hajó alaprajzát és megfigyelte a karbantartók munkáját, akkor nem kizárt, hogy el tudta tüntetni a nyomait. - mondtam ki homlokráncolva a cseppet sem megnyugtató tényt. - Lewis közlegényt már ráállítottam, hogy amint tudja, nézze át az egész hajót, de azt hiszem nem ártana, ha asszisztálna neki amiben tud. Illetve szeretném ha majd átküldené a gépemre azoknak a kadétoknak az aktáit, akikkel Connor huzamosabb időt töltött el az ittléte alatt. És persze bármi történik, azonnal jelentsen róla. - adtam ki végül a feladatokat. Nem kéne ugyan hagynom, hogy túlzottan megerőltesse magát. Meg a dokitól is hallgathatom majd, ha történik valami, de ez most azt hiszem egy elég kivételes eset. Végül indulásra készen ellöktem magam az asztaltól. Nagyjából úgy érzem, hallottam amit lehetett, és már bőven ideje lenne, hogy a gyakorlatban is tegyünk valamit. Egy pillanatot még vártam, hátha hozzáfűzne valamit. Majd ha nem volt más, akkor el is indultam a folyosó irányába.avatar


Az URS Arkan tisztje

Titulus :
Parancsnok
Tartózkodási hely :
URS Arkan
Mentális erõ :
14
Képességpontok :
11

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Szomb. Feb. 03, 2018 12:32 pm

Kristofer & Katrina
Words mean nothing when your actions contradict
A kérdés hallatán pár pillanat erejéig némaságba burkolódzom. Magam elé meredve nézem a fémasztal sima, hideg felületét. A villany fénye visszatükröződik rajta. Ha rosszul tartod a fejed, pontosan elvakítja látásodat. Figyelem a fehér pontot, melynek hála láthatom az rozsdamentes acél számos karcolását, mely az évek során szedett fel magára. Tálcák, tányérok csúsztatása. Kések, villák karcolása ezek.
Nem azért nem válaszolok, mert annyira ezek kötnék le figyelmemet, csak nem tudom, hogy amit gondolok, az most jelenleg megállná-e a helyét. Lehetne-e hinni bennük. Én kételkedve teszem s úgy vélem, hogy a kapitány sincs ezzel máshogy.
- Ösztön - tekintek rá újra vissza. Régen nem volt ezzel gondom. Régen pontosan tudtam, hogy ki milyen katona, mikre képes. Meg tudtam állapítani, hogy veszélyes-e ránk nézve, avagy nem. Hogy hazudik-e nekünk, vagy nem teszi ily helyzetekben. Az elmúlt idők eseményei azonban pontosan azt sugallják, hogy nem bízhatok meg bennük teljes mértékben. - Az ösztöneim mondják ezt. Ahhoz képest, hogy pontosan tudja, hogy mivel gyanúsítjuk, mindent megtesz, azért, hogy segítsen nekünk. Lényegében mindenben együttműködő. Vagy ennyire agyafúrt… Vagy egyszerűen nincs oka hazudnia. Igaz, hogy pár napja ébresztették fel, szinte semmiről nem tud semmit. Az elmúlt ötven évben minden megváltozott, nem tudna így kitervelni semmit a Consiliumtól való szökése közben is - rázom meg a fejemet. Kivéve, ha pontosan tudta, hogy milyen korban fog felébredni, milyen technológia fog a segítségére állni. Ez azonban szinte lehetetlen. A Parancsnok mégis láthatja rajtam, hogy magam sem vagyok biztos szavaimban. Mégis hogy bízhatnék újra ösztöneimben?
- Értettem, Parancsnok - egyenesedek fel újra, s elengedem a fülem mellett ama megjegyzését, hogy Én segédkezzek Samanthanak. Azon nyomban letépné a fejemet a harcias nő. Az ilyenek a legveszélyesebbek, kik nem annyira képzettek és dühükbe bármire képesek lennének. Ha lehet inkább távol tartom magam tőle, amíg a munkáját végzi. Amúgy is, kerek perec kijelentette, hogy nincs szüksége segítségre - legalább is tőlem és Nikolaitól. S amúgy is csak útban lennék. Nem értek a mechanikai rendszerekhez. F8T viszont igen, ő a remek segítség számára. - Átküldők mindent, s jelentek, ha furcsaságot észlelek - noha ahhoz előbb vissza kellene mennem dolgozni. Kicsi ez a hajó, de ha nem a dolgom teszem, akkor a néptelenebb részeken kóválygok. Azt hiszem, hogy ez most fog megváltozni.
Nézem, ahogy lassan megfordul és kisétál az apró helységből. Nem tartom fel,
nincs miért itt marasztalnom. Nincs már semmi, amit mondhatnék neki.
Köszönöm a játékot!

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Mentális erõ :
189
Képességpontok :
175

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Szomb. Feb. 03, 2018 1:54 pm

szabad játéktér

avatar


Alfa és Omega

Titulus :
☆ admiral ☆
Tartózkodási hely :
☆ wherever it's needed ☆
Mentális erõ :
262
Képességpontok :
218

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Kedd Márc. 06, 2018 8:01 am

Hespera & Katrina
Words mean nothing when your actions contradict
A hajón történő események enyhén szólva is aggasztóak számomra. Nem, ez túl kedves megfogalmazás. Nem aggasztóak. Pánikot keltőek. Először a navigációs rendszer döglik be. Ha jól tudom Sammyvel is történt valami a légzsilipeknél. Folyamatosan elromlik valami, pedig úgy indultunk el, hogy a volentisi mérnökök mindent átnéztek. A gépészünk nélkül már rég odavesztünk volna.
De ami az egészben a legaggasztóbb… Ami a töltetraktárba történt. Ki tudja, hogy mióta jár be oda bárki is az én kódommal. Kezdek kételkedni abba, hogy nem én voltam. Olvastam már alvajárásról, személyiségzavarokról. Éjszaka, amikor azt hiszem, hogy alszom, ki tudja, hogy valójában mit csinálok? Nem lehetünk teljes mértékben biztosak abban, hogy nem én vagyok a szabotőr. Ahogy abban sem, hogy nem a potyautasunk. Ahogy abban sem, hogy nem a beteg kadét, vagy a lázadó tisztünk az. Bárki lehet. Bárki lehet a hajón és ez az egész frusztráló.
Nem akarom, hogy bárki is megneszelje. Már így is többen tudnak róla, mint arról kellenének. A helyzet fokozódása végett indulok meg a kapitány keresésére. Nikolai-val csak nemrég váltunk el, amit mutatott, amit kiderítettünk… Minden és minden aggodalomra ad okot. De minden. Arról nem is beszélve, hogy a fegyverraktárba való bezárásunk után, egyik felsőbb tisztet sem tudtam értesíteni. A közvetlen kapcsolatot Hespera, vagy a Paracsnok felé elvágták. Belülről tehetetlenek voltunk. Közel jártunk ahhoz, hogy felrobbantsunk a hajó egyik legértékesebb részét.
Mindazon által továbbra is furcsának tartom, hogy drága potyautasunk a rangidős tisztek nélkül indult útnak, azzal a tudással melyet kabinjában szerzett. Ez felettébb érdekes és ez az, mi gyanússá teszi. Bárki, ki ilyen információkat talál nem felfedező körútra megy, hanem feletteseinek szólni. S nekem senki se magyarázza azt be, hogy mindez azért van, mert szokatlan neki az űr, és hogy a Földön született. A katonaság ott sem volt másabb.
Fejemet rázom meg, meztelen talpam halkan cuppog a fémpadlón. Igen, meztelen. Ugyanis az első riasztás hallatán, ágyamból kikelve, pizsamámba, kócos hajammal és fegyveremmel indultam útnak. Groteszt kép, mégsem volt időm arra, hogy felöltözzek normálisa. S lám, milyen jól is tettem. Kis híján múlt, hogy belépjen engedély nélkül tiltott helyre.
A Kapitányt mégsem találom szobájába. F8T sem tudja hollétét. Úgy szelem a folyosókat, mintha legalább hurrikán lennénk.
Amikor is elhaladva egy helység előtt. Csak szemem sarkából látom vállaira omló hajának megtéveszthetetlen fodrozódását. A lendületem mégis visz tovább, bárhogy is lassítok. Karomat kitartva, csattan tenyerem az ajtó félfájának - vagy inkább félacéljának. Talán a hang megijeszti - talán nem - de megállok. Visszahúzva magam trappolok be a nőhöz, ki talán semmiről sem tud és állok meg mellette.
- Kapitány - kezdek bele, egyenes háttal állva, kezeimet hátul összefonva, fegyverem még mindig ott izzad a jobbomba. Ha megkapom az engedélyt, hogy a hajnali órákban, amikor még a madarak sem csiripelnek - főleg egy hajón, ahol igazából azt sem tudjuk, hogy milyen napszakok vannak - akkor folytatom csak a beszédet. - Szeretnék átfogó vizsgálatot kérni.

_________________
Success is not final, failure is not fatal
 
it is the courage to continue that counts

avatar


Az URS Arkan tisztje

Mentális erõ :
189
Képességpontok :
175

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
TémanyitásTárgy: Re: Közös helyiségek   Sponsored contentVissza az elejére Go down
 

Közös helyiségek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Bárpult az első helyiségben
» Közös helyiségek
» Bárpult a hátsó helyiségben

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: A világûr :: Az URS Arkan fedélzetén-
^
ˇ