Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 12:40 pm
Oscar Pavell lakosztálya

Today at 7:37 am
Út a hegy belsejébe

Today at 7:26 am
Simon lakrésze

Yesterday at 9:44 pm
Parancsnoki híd

Yesterday at 9:36 pm
Jack Silver

Yesterday at 1:12 pm
Töltőállomás

Vas. Jún. 17, 2018 10:52 pm
Silhouette FRPG
Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 7:37 pm
Freya Peterson Parancsnok

Vas. Jún. 17, 2018 11:12 am
Elkészültem!

Vas. Jún. 17, 2018 11:09 am
Dr. Michail Debrekov

Statisztika
so many stars shining in the sky

Kasztok Nők ♀ Férfiak ♂
Föld eleműek 1 2
Víz eleműek - -
Tűz eleműek 1 1
Levegő eleműek 3 1
Emberek 1 1
Telepesek - -
Katonaság - 1
Flotta 6 4
Consilium - 3
Lázadók 3 -
Összesen 15 13

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Freya Peterson, Niara, Oscar Pavell


A legtöbb felhasználó (23 fő) Kedd Jan. 02, 2018 2:01 pm-kor volt itt.

Share | 
 

 Forrás a hegy lábánál

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
ÜzenetSzerző
 #11•• TémanyitásTárgy: Re: Forrás a hegy lábánál   Szer. Jún. 06, 2018 9:40 pm

Sabrina & Readash

A forrás után elindulok, hogy olyan helyet találjak, amely képes étellel ellátni. Ez lehet gyümölcsös, vagy valamilyen föld, ahol olyan zöldségek vannak, mint például nálunk a répa, krumpli. Ez azonban sokkal hosszabb menet, mint számoltam. Rám esteledik lassan, és én még mindig nem találtam az erdőben olyan növényt, amelyet megehetnék. Vadászni pedig sajnos nem tudok. Halkan sóhajtok. Még sötétedés előtt találnom kellene akkor egy olyan rejtekhelyet, ahol a vadállatok nem zabálnak fel éjjel. Végül csak beesteledik, jobb ötlet híján elkezdek felmászni az egyik fára. Már lassacskán elérek egy magasabban lévő, vastag ág felé, amikor hirtelen valami fa lakó lény jelenik meg a lombok között, és egyenesen az arcomba visít. Szemei iszonyat nagyon, kerekek, pofája ovális és lapos, a teste inkább lajháréhoz hasonlít egyébként. Felsikkantva, reflexszerűen hőkölök hátra, ennek viszont az az eredménye, hogy nehéz táskám szinte hátra húz. Egyik kezem lecsúszik az ágról, amit éppen fogtam, így kissé megzuhanva, egy kézzel kapaszkodom tovább egy másik, vékonyabba. A lény, persze, mire visszanézek, már nincs is itt. Lehet, elmászott az ágakon. Kicsit riadtan próbálok megkapaszkodni azon az ágyon, de mivel félig lógok, ezért nem érem el. A lábammal biztos pontot keresnék, ám nem sikerül találni. Ha innen most lezuhanok, akkor egy gerinc törés garantál. Még egyszer, újra megpróbálom meglendíteni a karom, hogy elérjem az ágat, mert érzem, hogy az ujjaim már csúsznak le, fájnak, engedik el az ágat.
Nem sikerül. Eddig tartott hát a szerencsém, és vele az utam. Mint aki elfogadta a sorsát, úgy hunyom be a szemem, és engedem el az ágat. Legyen, aminek lennie kel..


_________________

Only I can change my life. No one can do it for me.


avatar


Törvényen kívüli

Karakterlap :
Mentális erõ :
9
Képességpontok :
5

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #12•• TémanyitásTárgy: Re: Forrás a hegy lábánál   Szomb. Jún. 09, 2018 10:05 pm

Sabrina & Readash
Nothing is true...

Könnyedén követem az embert, és figyelem őt. Látszólag ártatlannak tűnik, de ki tudja. Sose lehet tudni, jobb vigyázni, nekik fejlettebb holmijaik vannak, amik jelenthetnek erősebb fegyvereket is. Egyértelmű hogy pusztításra teremtettek, ezért sem bízom bennük. Vajon ott ahonnan jöttek, mi történt? Miért hagyták el a helyet és adták a fejüket vándorlásra? Az állatok is akkor vándorolnak, ha sokan lettek, vagy egy két egyed erősebb lett és új hely után kell néznie. De volt már olyanra is példa, láttam hogy simán túl sokan lettek és megölték egymást a saját háborújúkban. Róluk is eltudom ezt képzelni.
Észrevétlen haladok a közelében, s egyszersmind éberen, mert tudom ,hogy egy olyan helyre érkeztünk, ami veszélyesebb mint a korábbi forrás. Majdnem elnevetem magam, amikor a jámbor fa lakó lénnyel fut össze, de a helyzet komolyabb mint gondolom. Fél kézzel lóg a fáról, annyira megijedt. Nem is értem, hogy miért akart annyira fára mászni. Talán eltévedt?  Tényleg nem látok nála olyan célirányos fegyvereket, sem pedig bozótvágó kést.
Azonnal lépek, hisz mégis életveszélyben van, így egy tömörebb levegő lapot küldök a talpai alá, amiben van rengeteg föld is, így elsőre inkább föld használónak tűnök;  s enyjén meg is nyomom a talpát vele,hogy érezze, már nem a levegőben van. Ha rálép, látom hogy ráhelyezi a súlyát és elengedi a faágat, akkor elkezdem őt leengedni a föld felé, egyenesen elém szállítva őt. Csak állok előtte és figyelem őt. Leemelem a fejemről a csuklyát, és félrebiccentem a fejem. A tabardom, mert most csak az van rajtam, csuklyás kivitelben, vállig ér, a karjaimat szabadon hagyta. Nincs rajtam a levegőt uralók színe. Csak hümmentek.
- Telepes vagy? – igen ,ha elviszem a telephelyre, akkor az övéivel lesz, az neki is jó lesz. Remélem érti hogy mit akarok tőle. A nevem felesleges, nem kell tudnia.Waiting all night

avatar


Ocantis harcos

Karakterlap :


Only wing in winds
Titulus :
Hidden Blade
Tartózkodási hely :
Ocantis
Mentális erõ :
10
Képességpontok :
5

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #13•• TémanyitásTárgy: Re: Forrás a hegy lábánál   Vas. Jún. 10, 2018 11:03 am

Sabrina & Readash

Már épp feladtam volna mindent, mikor hirtelen a talpam alatt megérzek valami keményet. Lenézve látom, hogy az.... föld. Egészen megilletődök. Egy pillanatra nem is vagyok benne biztos, hogy ráállhatok, de végül is mit veszthetek? Így is úgy is lezuhanhatok. Csak rá helyezem a testsúlyom, de közben még kapaszkodok. Csak akkor engedem el az ágat, ha biztosnak érzem. Kicsit fura, kicsit imbolygós, erős zúgást is hallok mellé. Végül a talajdarab megindul, én pedig kicsit megingok, de végül megtalálom az egyensúlyom rajta. A haladási irány felé nézek, és már látom is, hova tartok. Egy férfi áll a oda lent, és ő elé is tesz le ez a kis darabka föld. Már most tudom, hogy bajok lesznek, mert megszólal, de fogalmam sincs, hogy mit mond. Lehet, hogy lehülyézett, leügyetlenezett, vagy egyszerűen csak megkérdezte, hogy jól vagyok-e. Sajnos nem beszélem az ocantisok nyelvét.
- Köszönöm. - mondom, bár úgy sejtem, hogy ő pont ugyan annyit ért belőlem, mint én ő belőle. Ezután csak állok pár másodpercig. Elég kínos a helyzet, fogalmam sincs, mit akar. Az biztos, hogy a natívokkal vigyáznom kell, mert mint látható, elég veszélyesek is lehetnek.
- Hát jó, én köszönöm szépen, hogy megmentetted az irhámat, de most már igazán mennem kell, mert a végén besötétedik és addig is találnom kell valami biztonságos búvóhelyet, szóval még egyszer köszi, további szép napot, jó szerencsét, vagy ilyenek, fogalmam sincs, nálatok ez hogy más, pá, csá, au revoir! - kezdek el dumálni, miközben lassan megkerülöm őt, és elindulok ... valamerre. Végül intek neki köszönésképpen, aztán megfordulok és elindulok vissza a hegy felé. A forrás legalább magasabb ponton van, többet látok, mint itt a fák között.


_________________

Only I can change my life. No one can do it for me.


avatar


Törvényen kívüli

Karakterlap :
Mentális erõ :
9
Képességpontok :
5

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #14•• TémanyitásTárgy: Re: Forrás a hegy lábánál   Csüt. Jún. 14, 2018 9:51 pm

Sabrina & Readash
Nothing is true...

Figyelem őt , és egyáltalán nem értem, hogy mit magyaráz. Látszatra úgy néznek ki mint mi és mégse úgy működnek. Ez az első alkalom, hogy testközelből sikerül látnom egy embert. Annyit tudok, hogy rövidebb ideig élnek. Nincs különleges képességük, csak ürbéli fegyvereik. Mondjuk eddig az űr se izgatott, jól megvagyok én itt, az itteni életemmel. De bár ne jöttek volna ide, nem érzem őket őszintének. De erről ennyit, végtére is , nem fog az én erdőmben vagy annak közelében kószálni. Leesett onnan fentről, neki pedig a többi társa közt lenne a helye, éppen ezért úgy döntöttem, visszaviszem őt az övéi közé, miért? Mert ez a szabály, és egy embert nem bújtatunk. Ők maradjanak csak a táborhelyükön. Ahol a kristályainkat bányásszák, és piszkálják, szintén nem tetszik a természet meg fogja ezt bosszulni. Széttárom a karom, nem értem, hogy mit magyaráz hosszan, de a végét elcsípem, a hangleejtésének, mintha búcsúzkodna? Sóhajtva csóválom a fejem.
- A forrástól a hegyek irányába veszélyes, de hiába magyarázom neked… - elpillantok a házam irányába, innen nem látni, két napi járóföldre van attól a helytől ahonnan ő leesett. Elfüttyentem magam, élesen és hangosan. Rövidesen a kocsim az ami megjelenik egy termetes állat kíséretében, szerencsére mindent felszíjaztam és kötöttem a szekérre.
- Hé! – kiáltok utána – Kajára szükséged lesz, ha itt akarsz meghalni. Legalább eldobod a vadnak, és talán nem téged hanem a gyümölcsöt eszi meg. – megrántom a vállam, majd beleharapok a lédús gyümölcsbe és a kézfejembe törlöm az arcom, aztán egy original darabot fogok és nyújtok felé.

Waiting all night

avatar


Ocantis harcos

Karakterlap :


Only wing in winds
Titulus :
Hidden Blade
Tartózkodási hely :
Ocantis
Mentális erõ :
10
Képességpontok :
5

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #15•• TémanyitásTárgy: Re: Forrás a hegy lábánál   Pént. Jún. 15, 2018 7:26 am

Sabrina & Readash

Persze búcsúzkodásom után már ő is elkezdett valamit mondani az orra alatt, de mivel nem értettem, nem foglalkoztam vele túl sokat. A füttyentésre azonban megálltam. Ez egy jel. De kinek? Minek? Remélem nem valami ninja társaknak szól, hogy vágjanak le. Megfordultam, oda néztem. Fura hangot hallottam. Léptek, valami nyikorgása, csilingelés. Aztán eltátottam a számat, amikor megláttam a böhöm nagy állatot.
- Váóó! - a férfi felszállt a szekérre, amit az izé húzott, és elkezdett valami gyümölcsöt enni, én addig óvatosan megközelítettem a lényt és a műszereimmel elkezdtem vizsgálni. Aztán újra hozzám szólt a pasas, de nem értettem semmit, csak hozzám vágott egy olyan gyümölcsöt, amit ő is evett. Pislogtam kettőt. Gyorsan megszagoltam, megnéztem... Miért adta? Talán hogy ezzel ismerkedjek az állatnál..? Hát jó. Mint réges rég a lovaknál szokás, kinyújtott tenyeremmel felkínálom ennek az izének ezt a másik izét...és persze közben remélem, hogy nem harapja le a kezemet. Persze a mozdulat közben bizonytalanul nézek fel az ipsére. Most akkor jól csinálom? Erre adta egyáltalán?


_________________

Only I can change my life. No one can do it for me.


avatar


Törvényen kívüli

Karakterlap :
Mentális erõ :
9
Képességpontok :
5

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #16•• TémanyitásTárgy: Re: Forrás a hegy lábánál   Pént. Jún. 15, 2018 1:58 pm

Sabrina & Readash
Nothing is true...

Elkapja, legalább nem valami kétbalkezes. A telepesek táboránál jellemző volt a kétbalkezesség, különösen az ilyen kütyüs emberekre, ellenben amelyik fegyverrel volt, az már nem engedett meg magának efféle apró bakit. Mindenesetre lép egyet hátra a gyümölcsös barátkozási kísérletnél , jelezve a jószág, hogy nem akarja megenni, azt a kerekded izét.
Figyelem ahogy a szekér megérkezik és le is fékez, majd ahogy közelebb lép és próbálna barátkozni a jószágommal. Felkacagok és megrázom a fejem, még mindig rázkódom a nevetéstől, aztán leugrok a kocsimról, és megkerülöm, a hátuljában van egy hordó, egy dögöt húzok ki belőle és intek a nőnek hogy lépjen hátrább. Ez nem gyümölcsöt eszik. Vannak olyanok is,de ez a fajta nem. Nem árt, ha ki tudom fogni a kocsiból és nekiáll harcolni ő is.
Ledobom a dögöt a lábai elé, ekkor fel is kapta kicsit a fejét, amúgy jámbor, de hiába magyaráznám az ember nőnek, nem hiszem, hogy megértené. Megint intek neki, hogy lépjen hátrébb, én is tetszek hátrább egy lépést, és szinte két falásra be is tolja a jutalmát, mert idejött, még szép.
A nadrágom szárába beletörlöm a kezem, és tovább eszem a gyümölcsömet, elmegyek a hordóhoz és előre hozok még egy dögöt, felé nyújtom majd az állat felé mutatok vele.
- Odaadod neki? – vicces, érdekes ahogy reagált rá. Rögtön megnézte a kütyüivel, engem meg azok érdekeltek, nem kellettek, úgyse tudnám mire használni, de érdekelt, hogy miért csipogtak amikor odalépett az állatomhoz. Nem fájt neki, de érdekelt. Ám még nem fogom túlságosan érdeklődőn célirányosan megböködni azt a valamit.


Waiting all night

avatar


Ocantis harcos

Karakterlap :


Only wing in winds
Titulus :
Hidden Blade
Tartózkodási hely :
Ocantis
Mentális erõ :
10
Képességpontok :
5

Felhasználó profiljának megtekintése
Vissza az elejére Go down
 #17•• TémanyitásTárgy: Re: Forrás a hegy lábánál   Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 

Forrás a hegy lábánál

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

 Similar topics

-
» Juurin Kensei
» A falu temetője
» Meleg vizű forrás

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142 – Memento mori :: Volentis 142 FRPG :: Ocan bolygó-
^
ˇ