Belépés
csatlakozz be a játékba!
Neved:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Walkie Talkie
a fórum kommunikációs csatornája


Galaktikus feljegyzések
legújabb hősi eposzaink

Today at 9:32 am
The Beginnings Azarov & Chen

Szomb. Szept. 19, 2020 8:47 pm
Zetta

Szer. Szept. 16, 2020 11:36 am
Szabad-e zargatni? - Finn & Elaine

Vas. Szept. 13, 2020 12:12 am
Oh, my darling...

Szomb. Szept. 12, 2020 7:35 pm
Vesszőfutás

Szomb. Szept. 12, 2020 11:25 am
Az invázió

Pént. Szept. 11, 2020 11:58 pm
Tűzoltás

Pént. Szept. 11, 2020 3:47 pm
Lámpaoltás - 18. Villámkaland

Pént. Szept. 11, 2020 11:11 am
A másik kapitány

Szer. Szept. 09, 2020 1:14 pm
MIR - Men in red

Stars can't shine
without darkness

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Alexandro Azarov, Dan Lockley, Irina Carter, Norman Reeves


A legtöbb felhasználó (30 fő) Szer. Szept. 02, 2020 2:41 pm-kor volt itt.
Legaktívabb tagjaink
ebben a hónapban

Alexandro Azarov
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Ethan 'Crash' Dobrik
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Pressia Hicks
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Freya Peterson
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Jeong-suk Hwan
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Angelita Harper
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Dan Lockley
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Norman Reeves
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Adrian Powell
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Faye Pavell
A Volentis állomás Vote_l11A Volentis állomás Voting12A Volentis állomás Vote_r11 
Szeptember 2020
Hétf.KeddSzer.Csüt.Pént.Szomb.Vas.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
CalendarCalendar

Share
 

 A Volentis állomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
 #1•• TémanyitásTárgy: A Volentis állomás    A Volentis állomás EmptySzomb. Márc. 16, 2019 6:38 pm

Norman Reeves
35 - Ember - Chris Pratt Foglalt

A volentis kapitánya

A volentis űrhajó fiatal kapitánya. Mivel a hajó vesztegel, és az állomáson tartózkodik az összes admirális, aki állandóan meghoz minden döntést helyette, nincs igazán sok dolga, felelőssége pedig jóformán semmi. Ezt nem is bánja. Többnyire csak hátradől, és mindent ráhagy a többi kapitányra, karrierje alatt még egyszer sem mondott ellent nekik.
Gyakorlatilag ezt is várja tőle a Consilium. Nem akartak egy akadékoskodó főtisztet ilyen közel magukhoz.
Alapvetően egyébként nem lenne alkalmatlan a feladatra. Igaz ugyan, hogy lustább mint a többi főtiszt, és nem is kimondottan ambiciózus, de eddig nem is volt erre rákényszerülve, azonban ki tudja mit hoz a jövő.We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Tyra Korolev
Charlize Theron, 40, Ember Nem megalkotható

Flotta - A volentis állomás siklóflottájának a kapitánya.

A Flotta gyakran elfeledett 4. kapitánya, annak ellenére, hogy a legrégebbi is a jelenlegiek közül. 16 éves kora óta házas, és három gyermek édesanyja. Ahogy a kölykök elkezdtek felcseperedni, szép fokozatosan állt munkába, és végezte el a pilóta tanfolyamot. Először csak tehersiklókat vezetett, de tehetségének, és hozzáállásának hála gyorsan mászta meg a ranglétrát, s még így is sok lehetőségről mondott le, hogy az állomáson maradhasson, a családja mellett.
Kapitánnyá 5 éve nevezték ki, és ez idáig nem volt panasz a munkájára. a siklók időben érkeznek meg,  a karbantartásuk rendszeres, a pilótái pedig többnyire tudják, hogy érdemes komolyan venni a dolgukat, különben vele gyűlik meg a bajuk. Ha a kötelességéről van szó, nem ismer tréfát, sem lehetetlent. emellett egy példamutatóan engedelmes, jó katona, és elsőrangú pilóta.

Bár a munkájában a vasszigoráról, és mindig hűvös tekintetéről ismerik fel, a magánéletében egy rendkívül kedves, odaadó nő, igaz ezt csak kevesen tudhatják. Szigorúan nem viszi haza munkát, és már rég megtanulta, hogy nem szabad a beosztottjaival barátkozni.
A Volentis kapitányával állandó összetűzésben él, és folyton bírálja lustasága miatt. Érdekes módon a másik két kapitánnyal remekül kijön. Ha magukban vannak még viccelődni is hajlandó, amit a beosztottjai sosem hinnének el róla...

//MINDEN egyes részlethez ragaszkodunk Very Happy //


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings
A Comet újságírója, és riportere
MINDEN a USerre bízva SZABAD

A "Szabad" sajtó nagykövete.

Ez nem egy konkrét karakter. Lehet férfi, és nő egyaránt.  Lehet lefagyasztott Pulitzer díjas újságíró, vagy jelenkori katona, aki a sérülései miatt kapta ezt a posztot inkább. A lényeg, hogy a feladata az, hogy olyan újságot hozzon össze, ami tetszik a Consiliumnak, és a nép számára is érdekes. Le kell írnia minden fontosabb eseményt, úgy, hogy jó színben tünteti fel a vezetést, illetve interjúkat készítenie és kb celebként bánnia a hadsereg és a flotta minden tagjával, meg persze a Consiliummal is természetesen.  
A lap aminek dolgozik a Comet, melyet most vezet be a Consilium, hogy tájékoztassa a megnövekedett lakosságot a fontosabb hírekről, szórakoztató formában, meg persze lefoglalja őket.

Ez a karakter roppant mód hasznos lenne. Általa könnyen képben lehetne mindenki azzal, mit kell tudnia a világról. Ugyanakkor nehéz feladat, mert tisztában kell lennie a világgal, nagyon is. Csak olyan jelentkezzen, aki aktívan és lelkesen tudja vinni a karaktert. Elvárás havonta egy magazin megjelentetése pletykákkal, hírekkel, és keresztrejtvényekkel, ez utóbbi csak félig vicc Very HappyWe've come too far to give up who we are
All ends with beginningsA rossz hírek hozója
Avi, kor, ilyesmik SZABAD

Az igazi szabad sajtó...kérdés meddig marad szabadlábon.

Szintén nincs megkötés a karakter kilétét illetően. Olyannyira nem, hogy már meglévő karakter is pályázhat erre a pozícióra. A lényeg, hogy egy karakter titokban kutakodna, kémkedne, hogy fényt derítsen az igazságra, majd a rendszert feltörve meg is jelentetné azt. Természetesen mindig gondoskodnának róla, hogy gyorsan eltűnjön amit ír.
Lényegében az elvárás ugyanaz lenne, mint a Comet újságírójánál, csak neki az igazságot kéne megírnia, Szintén csak nagyon aktív játékostól tudjuk ezt elfogadni, meglévőknél pedig olyantól, akinek a karakteréhez illik ez.We've come too far to give up who we are
All ends with beginningsDarren Hanh
Mark Ruffalo, 50, Ember SZABAD

 Flotta, Tudós.

Zseniális tudós! A kor legnagyobb lángelméje, még ha emellett egy kicsit különc is. Mivel alvóként hozták magukkal a Földről, elmondható, hogy már több mint egy évszázada az ő agyszüleményein alapul a legtöbb technológiánk. Ő az egyik tudós, aki segített kifejleszteni az STD hajtóműveket, a mai modernebb STD generátorok is az ő nevét fémjelzik, illetve ő tiltakozik a leghangosabban a Stardust STD-nek rövidítése ellen.
Legutóbbi munkája az álcázott Artemis sikló volt, előtte pedig a fézer ágyúk, most pedig a hiperhajtóművön fáradozik, egyenlőre nagyon kevés sikerrel.

Bár csodabogárnak tűnik, valójában nagyonis normális ember. Utálja, amire a consilium használja a találmányait, és ha tehetné már rég meglépett volna. Egyenlőre még nem kapott erre lehetőséget, de ki tudja, talán majd egyszer.We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings
Tamara Fairlane
Rachel Weisz, 34, Ember SZABAD

Civil, Fodrász

Bár manapság szakmájában olló helyett gépek dolgoznak, egy jó fodrász így is aranyat ér, ha másért nem azért, hogy legyen kivel beszélgessen a páciens, amíg befekszik az ipari nyírógép alá.
Ez a hölgy vezeti a Volentis egyetlen fodrászatát, melynek cégérén a "Tammy's fair lines fodrászat" szerepel, de mindenki csak Tammy's-nek emlegeti, a mesterfodrász után. Bár kívülről nagyon egyszerűnek tűnik a munkája - főleg amikor 5 ember haját csinálja meg egyszerre - valójában nem kevés szakértelmet igényel, hisz a gépek sem tökéletesek, ízlésük pedig pláne nincs.
Tammy továbbá akarata ellenére az egyik legjobban informált személy a bázison. Bizalomgerjesztő kisugárzása miatt sokan osztanak meg vele olyan dolgokat, amiket ő sem feltétlen szeretne tudni, de ha már így alakult, igyekszik a legtöbbet kihozni belőle. Többek között üzlete létezését is annak köszönheti, hogy személyesen ismeri az összes Consis feleséget, és a hölgyek ragaszkodtak hozzá, hogy legyen egy ilyen hely is.

Házas, két gyermek anyja. Férje néhány éve rejtélyes körülmények közt életét vesztette a bázison. Idősebbik Fia a hadsereg kötelékében szolgált, míg el nem tűnt egy ütközetben. 16 éves kislánya még férjezetlen, és mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon. Gyakran engedi neki, hogy segítsen a katonafeleségek, és politikus nejek hajával, hátha a személyes ismeretség segít ebben, legalább egy darabig.We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings
Randy Snow
Ryan Gosling, 33, Ember SZABAD

Civil, tanár.

Ő felel az új nemzedék elméjének csiszolásáért. Bár az oktatás legnagyobb része virtuális eszközökkel történik, és ez rengeteg terhet levesz a válláról, mégis szükség van emberekre is ehhez a feladathoz, mert tetszik vagy sem, a gyerekek többsége igényli a felnőttek útmutatását, és figyelmét.
Randy rendkívül komolyan veszi a munkáját, és bár tudja, hogy a nagy testvér mindig a nyakában liheg, igyekszik felelősséggel végezni a munkáját, és próbálja jó útra terelni a diákjait, nem pedig robotrabszolgákká képezni őket, annak ellenére, hogy pontosan tudja, a katonai kiképzésen könnyedén eltörlik minden kemény munkáját.
Jelenleg ő az egyetlen oktató, így minden huszonévest, vagy fiatal szülőt személyesen ismer, vagy mint volt diákját, vagy mint egy diákja szülőjét.
We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings
Annabelle Lopez
Sophie Skelton, 19, Ember SZABAD

Civil, háztartásbeli.

A volentis űrállomás egyik polgára. 16 éves korában látszólag véletlenszerűen kiválasztva feleségül adták az egyik osztálytársához, és azóta is házasok. Bár az iskolai évek alatt sosem kedvelték egymást, mostanra mintha...nehéz megmondani, pontosan mit is éreznek egymás iránt a férjével, de valami van köztük az biztos.
Ennek ellenére a házasságuk Joseph-fel jelenleg igazándiból egy alibi csupán. Egyiküknek sem volt kedve hozzá, és csak azért vannak együtt, mert bíznak annyira egymásban, hogy így kihúzhatják addig, amíg valamelyikük megtalálja az igazit.
Mindenben segítik egymást, ahogy egy jó házaspárhoz illik, az ágyban pedig napi váltásban alszanak ami...annyira remélhetőleg nem tipikus, de mindenképpen jó, hogy együtt tudnak működni.We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings
Joseph Armand
Andrew J. West, 19, Ember SZABAD

Civil, IT szakértő.

Annabelle férje, és a Volentis űrállomás ügyeletes informatikai zsenije. Még csak most kezdte a pályáját, de máris bátran rá mernek bízni olyan dolgokat, amiket civilként nem lenne szabad látnia. Mostanában 3 dolog miatt nem tud nyugodtan aludni: egy rejtélyes hacker miatt, aki a jelek szerint évek óta szinte nyomtalanul hatol be a rendszerbe, és csinál amit csak akar, a barátnője terhessége miatt, és amiatt, hogy ezt hogy fogja megmondani Annabelle-nek...már ha egyáltalán megéli, hogy legyen erre lehetősége.We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings
Clementine Hills
Jacqueline Scislowski, 19, Ember SZABAD

Civil, háztartásbeli.

Fiatalon férjhez adták az Arkan hadihajó egyik katonájához, ő pedig akkor nem bánta, mert szép szál legény volt, és egyébként sem találkoztak így, csak fél évente egyszer pár napig. Azóta teljesen megváltozott a véleménye az agresszív, és gyakran erőszakos katonáról.
A vigaszt, és talán egy kicsit többet is gyermekkori barátja, Joseph karjaiban kereste, természetesen a legnagyobb titokban, hisz mindketten házasok. Ám bármennyire is vigyáztak, beütött a baj. Teherbe esett, ráadásul egyértelműen nem a férjétől, hisz az Arkan nagyon messze járt, mikor először elkapta a reggeli rosszullét.
Hogy mi lesz a gyerek sorsa, vagy éppen a titkos kapcsolaté, az még erősen kétséges, abban viszont biztos lehet, hogy ha fény derül a  történtekre senki sem fogja megdicsérni.We've come too far to give up who we are
All ends with beginningsFaye Pavell
30~ látszólagos kor - Android - Natalie Portman Foglalt

A rendszer szebbik arca

Faye a jelenlegi főtanácsos, Oscar Pavell unokahúga. Egy gazdag, és korlátlan befolyással bíró család sarjaként sosem volt igazán gondja az életben, és mindig azt tette, amihez csak kedve van. Kicsapongó életmódján gyakran csámcsogtak a szennylapok, botrányai pedig világszerte bírtak hírértékkel. Emellett, a Pavell fegyvergyárak modellje volt. Lényegében ő pózolt minden új puska és tank mellett, mint egy militarizált Barbie.
Nem volt kérdés, hogy magukkal hozzák, az új világba is, itt azonban már nem lett volna ennyire kiváltságos élete. A hatalomra jutott bácsikája örömmel használta volna fel arra, hogy politikai szövetséget kovácsoljon belőle, azzal, hogy hozzáadja Azarov egyik fiához. Ebből azonban végül nem lett semmi.

A hibernációs kamrában kiütött tűzesetnek Faye is áldozatul esett, az apja azonban ezt nem volt hajlandó elfogadni. Megoldást követelt, és Phoebe szolgált is eggyel. Egy sor bonyolult beavatkozást javasolt, gépi vezérléssel, melyek segítségével kicserélik a nő megroncsolt szerveit, és talán visszahozzák a halálból.
Valójában szegény nő menthetetlen volt, és Faye lett az első tagja az ötödik generációnak. Ms.Pavell holttestét kicserélték az újonnan épített nőre, ki többé kevésbé kiköpött mása volt az elvesztett lánynak, s nagyjából az emlékeit is megkapta, amennyire ez lehetséges volt, de mindenki elfogadta, hogy még ezzel az új eljárással is hosszú út áll előtte a teljes felépülésig. Vele türelmes a rendszer...
Faye azóta is úgy tesz, mintha az a nő lenne, de közben a mesterséges intelligencia jobb keze. elvégzi azokat a feladatokat, amire az képtelen anélkül, hogy lebukna, és segíti az azóta létrehozott ötösöket abban, hogy boldoguljanak ebben a világban, és persze rejtve tudjanak maradni.//A karakter nagyon fontos része a központi történetnek, ezért szigorúbb elbírálás alá esik, mint a többi cannon, hogy biztosan tudjuk, ugyanazok az elképzeléseink. Csak olyan jelentkezzen rá, aki behatóan ismeri az egész világot, és nem fél az eluasítástó!!! Very Happy
Sem az arc, sme a név nem változtatható.


We've come too far to give up who we are
All ends with beginnings


Pressia Hicks


Tizedes

Karakterlap :
A Volentis állomás ZNr5NhZ
Titulus :
trouble
Tartózkodási hely :
URS Jola
Hozzászólás száma :
473

Felhasználó profiljának megtekintése
A Volentis állomás Empty
Vissza az elejére Go down
 

A Volentis állomás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Volentis 142  :: Karakteralkotás :: Feketepiac :: Canon karakterek-
^
ˇ